Jouw beoordeling is waardevol voor ons.

Deel je ervaring met ons.

Beoordeeld met een dikke 9! Dat is ons bewijs.

Omdat we altijd beter willen zijn en het leuk vinden om verwachtigen te overtreffen.

kimRijnaarts
Goede en service, prettige communicatie met korte lijnen. Kundig, flexibel, meedenkend en staan gelijk klaar om te helpen. Ook mijn tweede website heb ik hier laten maken.
JacoboVenegas
Van begin tot eind een zeer goede begeleiding! Prettig voor als je zelf niet veel verstand hebt van computers. Professioneel en kundig bedrijf!
CarlijnBeukers
Het gemak om mijn website te laten onderhouden is geweldig en bespaard mij een hoop tijd. Een website waarbij alles inclusief is maakte voor mij de keuze wel heel gemakkelijk.
Danielle Rijnaarts - Hairmagic
Walter heeft voor mij een website gemaakt en echt, ik ben er zo blij mee en zo enorm trots op. Ik kan met al mijn ideeen en vragen bij hem terecht. Super-bedankt voor alles, top service!
Joost van Roessel - Roest Wine and FoodBar
De samenwerking met Ssio is mij heel goed bevallen. Alles is lekker vlot gegaan en ook de service nadat mijn website klaar was is erg fijn. Een Aanrader!
Rob Witte - RSS
Ik ben heel blij. Deze Alkmaarse mannen kan ik iedereen aanbevelen. Niets is te gek, ook niet voor de kleine zzp'er zoals ik. Fijn geholpen door Walter. Bij deze nogmaals bedankt. 5 sterren dik dik verdient!
Nik Buisman - Buisman Renovatie en Onderhoud
Een website maken was nog nooit zo gemakkelijk! Het team van Ssio Online is deskundig, snel en super klantvriendelijk. Voor webdesigner Walter was niets te veel gevraagd. Ben erg blij met mijn nieuwe website.
Dennis Schemmekes - Schemmekes-Schilderwerken
Top bedrijf om zaken mee te doen, helder in de communicatie en super in de hulp en tips tijdens het proces van bouwen. Alles wat ik wenste is goed uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden en raad Ssio Online zeker aan!
Weddingtainment Dj - Weddingtainment
Heel prettige club mensen. Duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten en altijd een fijn contact. Het resultaat (website) is precies wat ik in gedachten had; er wordt dus ook goed geluisterd.
Kom Cras-Bakker - Coachingbykim
Als ik met vragen zit een keer bellen en wordt meteen zeer vriendelijk geholpen. Ik ben zelf niet zo heel handig met computers maar dat maakt niks uit, als je hulp nodig hebt gewoon bellen en ze leggen je alles heel duidelijk uit. Al me al een top bedrijf.
Menno Buis - Ons Cafe Het Kantoor
Ssio Online heeft op onze bestaande website de menu-kaart een upgrade gegeven. Er is goed naar mijn wensen geluisterd, het contact is altijd persoonlijk en ik word snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.
Kelly Wezel
Ik heb de samenwerking met Ssio Online als erg prettig ervaren. Snel met terugkoppeling, meedenken met oplossing en mogelijkheden en en prachtig eindresultaat. Dank aan Walter voor het webdesign. Hij heeft echt mooi werk geleverd en was heel snel met respons en advies.

Laat ons weten hoe we het doen.

Wij proberen onze dienstverlening constant te verbeteren en kunnen dit alleen doen door te luisteren naar jouw ervaring. Wij stellen daarom je mening zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met onze organisatie.

Deel je ervaring.

Vertel het in een video of schrijf een beoordeling.

Deel jouw ervaring met ons én andere ondernemers die graag van onze klanten horen hoe de samenwerking met ons is bevallen. 

Hoe werkt het? Een videoreview opnemen is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een camera op je computer of mobiele telefoon. Klik op de button om naar de review-pagina te gaan. Wil je liever een video-review opnemen met je mobiele telefoon of tablet? Scan dan de QR-code.