Blink uit met een
dijk van een website.

Maak online impact met het meest complete all-in websitepakket van Nederland.

Custom design website

Een professionele website boordevol handige functies en mogelijkheden.

Op maat gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat jouw website weerspiegelt waar het bedrijf voor staat.

Bekijk
meer

Iedere organisatie of bedrijf is anders. Dit maakt je speciaal in de markt en geeft je een competitieve positie. Juist voor deze bedrijven zijn wij er om maatwerk websites te ontwikkelen die passen bij jouw unieke merkbelofte en doelen.

Een maatwerk website is niet alleen een online visitekaartje. Natuurlijk moet het er mooi uitzien, maar nog belangrijker is dat het een investering is voor het behalen van jouw digitale strategie.

Een ontzettend gaaf pand, of een unieke beursstand is mooi! Echter is jouw website vaak je eerste ‘voordeur’ zoals je zelf weet. Een eerste indruk maken kan je nooit een tweede keer. Wij zorgen er daarom voor dat je website aansluit op wat jou uniek maakt. Wij helpen je bij het vertellen van dit verhaal.

Natuurlijk kan jouw digitale strategie ook helpen om processen eenvoudiger te maken of minder interne handelingen te vereisen. Denk hierbij aan een ‘mijn’ omgeving, catalogus website of klantportaal. Voor iedereen beschikbaar of alleen voor gemachtigde gebruikers. Zo kun je makkelijk informatie delen, processen digitaliseren of interne processen inzichtelijk maken.

Tijdens de ontwerpfase richten wij jouw website in tot wel 7 pagina’s. Totdat wij jouw afbeeldingen en websiteteksten hebben ontvangen plaatsen wij professionele afbeeldingen die bij jouw onderneming passen en maken we gebruik van fictieve ‘Lorem Ipsum’ teksten. Hierdoor krijg je vanaf de allereerste blik een perfect beeld van je gloednieuwe website.

Natuurlijk wil je graag je eigen beeld zo veel mogelijk gebruiken op je website. Maar dat gaat niet altijd; je hebt nu eenmaal niet zoveel afbeeldingen of het is net niet wat je op dat moment zoekt.

Om je nieuwe website een droomstart te geven mag je  10 (gelicenseerde, rechtenvrije) stockfoto’s uitzoeken*. Wij passen de pixelmaat van de foto’s aan, comprimeren de afbeelding en converteren daarna alles naar het nieuwe WebP-bestandsformaat. Dit zorgt ervoor dat je website lekker snel blijft.

Ook elementen met dynamische content kunnen gewoon via de editor worden toegevoegd. Elementen met dynamische content zijn elementen die uit zichzelf data ophalen. Denk bijvoorbeeld aan een blok met de laatst gepubliceerde nieuwsberichten, inclusief afbeelding, beschrijving en een link naar het artikel zelf. Of een interactief google maps kaartje met de vestigingslocatie(s) erop. Ook de dynamische elementen zoals social media buttons en de bedrijfscontactgegevens staan met één klik op de pagina.

Tegenwoordig is een van de belangrijkste factoren voor Google de snelheid van je website. De snelheid van je website weerspiegelt hoe snel een website (of webshop) reageert op webverzoeken.

Het hebben van een snelle website is niet alleen handig voor beheerders van websites maar voor alle internetgebruikers. Snelle websites zorgen ervoor dat bezoekers van je website langer op je website blijven. We hebben immers allemaal een hekel aan trage websites, en klikken deze over het algemeen dan ook weer erg snel weg.

We kunnen wel stellen dat een snellere website voor meer gebruiksvriendelijkheid zorgt. En dat is waar Google natuurlijk gek op is: gebruiksvriendelijke websites en webshops!

Krachtig WordPress CMS

Een uniek webdesign compleet afgestemd op jouw huisstijl en met de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep.

WordPress is software dat ontworpen is voor iedereen, met de nadruk op toegankelijkheid, prestaties, beveiliging en gebruiksgemak. Omdat er al miljoenen websites zijn gebouwd met WordPress, is er gigantisch veel code beschikbaar.

De verwachting is dat in 2025 maar liefst de helft (!) van alle websites in WordPress zijn gebouwd. Het moge duidelijk zijn dat de toekomst er goed uit ziet.

WordPress is niet voor niets zo populair: het is ontzettend makkelijk om WordPress te gebruiken. Zeker vergeleken met andere Content Management Systemen is WordPress een makkie!

CUSTOM-DESIGNED CMS®

WordPress is ook voor grote organisaties interessant omdat je met meerde personen tegelijkertijd kunt inloggen en werken. WordPress is namelijk volledig multi-user. Meerdere personen kunnen gelijktijdig schrijven en publiceren – alleen niet gelijktijdig aan hetzelfde bericht.

Elke gebruiker krijgt zijn eigen profiel. Bovendien kun je aan een gebruiker een bepaalde gebruikersrol toekennen. Als je met meerdere mensen gaat samenwerken, is het goed om na te denken over onderwerpen al: Wie mag wat? En misschien nog wel belangrijker; Wie mag wat zeker niet.

Responsive webdesign houdt in dat je website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker je website bekijkt. Ongeacht of dit een desktop, tablet of mobiele telefoon is. Dit betekent ook dat bepaalde elementen anders gepresenteerd kunnen worden op een smartphone dan op een computer. Wij zorgen tijdens de bouw voor een optimale gebruikerservaring!
Zelf je website aanpassen is een makkie met onze handige editor! En lukt het even niet, dan staan wij klaar om je te helpen. Optioneel: Heb je weinig of geen tijd, geen zin om je in de editor te verdiepen of wil je de werkzaamheden overlaten aan onze professionals? Dat is geen probleem! Met onze handige ‘pre-paid Wij-doen-het-voor-je Strippenkaart’ nemen wij jouw werkzaamheden uit handen. Dat is pas teamwork!

Door net het verkeerde aan te klikken kan een foutje snel gemaakt zijn. Met de veilige (geschiedenis) rol-back functie herstel je snel je fout.

Doordat WordPress open source is kan de broncode door iedereen bekeken worden en hierdoor is een grote groep programmeurs ontstaan die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van WordPress. Dankzij al deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig (beveiliging) updates komen.

Door gebruik te maken van Google Search en een XML sitemap laten we je website sneller en beter indexeren. Dit zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent tussen de zoekresultaten.

Met drag & drop is het plaatsen van een sub-pagina in je (dropdown)menu is heel eenvoudig.

Vanuit het overzichtelijke media-bibliotheek is het heel eenvoudig om een nieuwe afbeelding te uploaden en op je website te plaatsen.

Handige drag & drop widgets

Een foto toevoegen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SEO en vindbaarheid

Omdat 97% van alle internetgebruikers in Nederland Google gebruikt als zoekmachine.

Het SEO-startpakket helpt je op een gebruiksvriendelijke manier met je vindbaarheid in zoekmachines. Wij stellen alles eenmalig voor je in tijdens de ontwikkeling van je website. Daarna kun je het zelf beheren en aanpassen.

Om zo snel mogelijk in de zoekresultaten van Google te komen melden wij je website aan bij Google Search Console. Wij geven het URL (en eventuele onderliggende pagina’s) door om te laten indexeren.

Jouw website is voorzien van een zoekmachinevriendelijke XML-sitemap. Dit is een overzicht van alle pagina’s waaruit je website bestaat. Hierin komen alle pagina’s uit het hoofdmenu terug, net als de submenu-pagina’s en landingspagina’s of blogartikelen waar je gebruik van maakt.

Wij voorzien jouw pagina’s van SEO-vriendelijke url’s (zoekmachine vriendelijke url’s. Dit doen wij door te zorgen voor korte, duidelijke, leesbare en belangrijke keywords te gebruiken.

Bij de ontwikkeling van je website doen wij dit standaard voor je. Wil je zelf keyword(‘s) toevoegen of aanpassen? Dan kan dit heel gemakkelijk op de betreffende pagina.

Wat zijn keywords? Keywords (NL: zoekwoorden) zijn de termen die gebruikers intypen in een zoekmachine, zoals Google, Bing, Yahoo en  zorgen ervoor dat jouw klanten jou vinden op de juiste keywords voor jouw diensten.

Met de Cornerstone-content-functie laat je met een klik op de knop aan zoekmachines weten welke pagina’s belangrijk zijn en welke (iets) minder. Dit stellen wij eenmalig voor je in tijdens de ontwikkeling van je website. Daarna kun je het eenvoudig zelf beheren en aanpassen.

Meta beschrijvingen zijn belangrijk voor SEO. Wij zorgen dat jouw website(pagina’s) worden voorzien van een duidelijke samenvatting waar de website over gaat. Google toont vervolgens deze tekst in de zoekresultaten.

Maak je gebruik van socialmedia (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn etc.)? Dan koppelen wij deze socialmedia-profielen aan je website. Google gebruikt deze informatie voor Google’s Knowledge Graph en toont deze in de zoekresultaten.

Oplevering, service en ondersteuning

Bij ons stopt het niet bij het maken en opleveren van een website. Pas dan begint het eigenlijk.

We merken dat sommige ondernemers zo druk zijn dat ze zelfs geen tijd hebben om in te loggen op hun website en zelf wijzigingen door te voeren, Daarom hebben we de ‘Wij-doen-het-voor-je strippenkaart’ bedacht. Hiermee betaal je eenmalig een pre-paid bedrag. Wanneer je vervolgens een wijziging wilt laten doorvoeren aan je website stuur je ons eenvoudig een berichtje. De gewerkte uren/minuten trekken we van je tegoed af.

PRE-PAID STRIPPENKAART

Bij ons aan de telefoon geen keuzemenu, geen robot, of lange wachttijden, maar juist een goed gehumeurde expert die er op gebrand is jou te helpen. Even snel wat instellen, advies voor je groeiende website of gewoon even (bij)praten? Waar je ons ook voor nodig hebt. Wij denken met je mee en helpen je snel weer op weg.

All-in business website vanaf

Eenmalig 795,-

Het populairste CMS ter wereld.

Ga aan de slag met ons unieke Customized WordPress CMS.

WordPress is inmiddels al een tijdje het meestgebruikte cms-systeem ter wereld. Sterker nog, volgens de laatste schattingen draait zo’n 59.7% van alle websites met het CMS-systeem, wereldwijd.

1: Content

Lever gemakkelijk online je voorkeuren, wensen, teksten en logo aan.

2: Ontwerpen

Onze vormgevers bedenken en ontwerpen het perfecte design.

3: Bouwen

Na akkoord op het design gaan onze ontwikkelaars jouw website bouwen.

4: Online

Bij akkoord op de gebouwde website plaatsen we hem online.

Download onze brochure met tarieven.

Ontvang binnen enkele minuten een overzicht van onze producten, diensten, mogelijkheden en services.