Het begint allemaal met een domeinnaam.

Heb je een mooie naam bedacht? Check direct de beschikbaarheid.
loading
Vul a.u.b. eerst een domeinnaam in.
Please verify that you are not a robot.

.nl

.com

.be

.eu

.de

.nu

.net

Extra domeinnaam nodig?

Slechts 19,- per jaar. Die laat je toch niet liggen!

Handig als je internationaal georiënteerd bent, later wilt uitbreiden of juist wilt voorkomen dat een ander met jouw domeinnaam of extensie aan de haal gaat. Voor slechts een euro extra per jaar zit je goed.

Het begint allemaal met een domeinnaam.

Het startpunt van jouw internetsucces!

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam, ook wel bekend als het adres waarmee een website van een bedrijf, persoon of stichting zichtbaar is op het internet. Het is eigenlijk jouw eigen online adres op het grote internet waarmee mensen makkelijk jouw website kunnen bekijken en onthouden.

Met Zorgeloos online ontvang je standaard een .nl domeinnaam.

Wat kan ik met een domeinnaam?

Een domeinnaam is het startpunt van jouw online bereikbaarheid. Wij koppelen je domeinnaam aan je gekozen Zorgeloos online pakket en maken je zakelijke e-mailaccounts aan.

Wist je dat het ook mogelijk om een domeinnaam door te sturen naar een andere website of zelfs je Facebook bedrijfspagina?

Hoe registreer ik een domeinnaam?

Heb je een goed idee voor een nieuwe website of misschien voor je eigen bedrijf? Controleer hierboven of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Geef bij je bestelling het gekozen domeinnaam door en wij regelen de rest. Vraag een offerte aan en claim direct jouw unieke plek op het internet!

Populaire extensies.

Welke past het beste bij jouw ondernemening?

  • De extensie die iedere Nederlandse website gewoon moet hebben!
  • De .com domeinextensie is veruit de populairste domeinnaam van allemaal. Er zijn al meer daan 100 miljoen .com domeinnamen geregistreerd.
  • Wil jij een domeinnaam die aanzet tot actie? Dan is het .nu domein een goed alternatief voor (of aanvulling op) het .nl domein.
  • Overweeg je online te gaan met je nieuwe website of webshop? Ben je al een tijdje online, maar heb je nog niet de domeinnaam gevonden die het beste past bij je idee? Met een .online domeinnaam laat je zien dat je helemaal .online bent.
  • Amsterdam is een wereldstad. Razend populair onder toeristen en het bedrijfsleven. Wat is er nu mooier dan jouw bedrijf onder de aandacht te brengen met een domeinnaam die eindigt met .amsterdam?
  • ‘Ik ben Fries, mijn bedrijf is Fries, dan is het ook vanzelfsprekend dat ik kies voor een Friese domeinextensie’.