Loading...
Gratis webcheck

Zonder onderhoud raakt alles in verval.
Je huis. Je auto. Je relatie… En ook je website.
Doe de gratis websitecheck!

Hoogste tijd voor een grondige website check.

In het jargon van content professionals heet dit ook wel een ‘Content Audit’. Oftewel, een inventarisatie en kwalitatieve beoordeling van alle content op je website. Na verloop van tijd zien we het vaak gebeuren. Pagina’s verouderen, afbeelding zijn niet meer relevant, linkjes raken gebroken, zoekposities dalen, minder bezoekers op je website en draait je 404-pagina inmiddels overuren. Waarschijnlijk heb je dan een lange periode niets meer aan je website gedaan of laten doen. Wil je weten of je website nog wel van deze tijd is? Ben je benieuwd wat er geoptimaliseerd kan/moet worden? Dan is het tijd voor een grondige websitecheck. Ons SuperTeam controleert jouw website op alle belangrijke punten die een kwalitatieve website nodig heeft. Tevens checken we je website op alle toestellen (desktop, tablet & telefoon). Ontvang binnen 2 werkdagen een overzicht waarin alle verbeterpunten en/of aanpassingen staan. Wordt het oplappen of is het tijd voor een nieuwe website die klaar is voor de toekomst? Doe de check!

Analyse, feedback en optimalisatie.

Zodra het SuperTeam je aanvraag heeft ontvangen, beginnen we met de desktop versie te controleren. Hierbij letten we vooral op gebruiksvriendelijkheid (UX, URL Structuur, dode links, SEO/zoekmachinevriendelijk). Grotere aanpassingen, zoals uitstralingen en kwaliteit van teksten, benoemen wij uiteraard ook.

Is je website wel responsive?

Nadat wij de basis van de website hebben gecontroleerd, schakelen wij over naar een populair, groeiend en daarmee zeer belangrijk onderdeel; het responsive design van je website. Is je website gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets? Wist je bijvoorbeeld dat Google onlangs meer zoekopdrachten had via telefoons en tablets, dan via een desktop/laptop?! Het is dus heel belangrijk dat je website vloeiend werkt op alle mobiele apparaten.

SEO Check + hoe snel is je website?

Een trage website, niemand houdt ervan. Toch komt het heel vaak voor. Het zijn vaak kleine dingen (zoals verkeerde afbeeldingsformaten) die het probleem al veroorzaken. De website snelheid testen wij uitgebreid met verschillende tools en hiervan maken wij een rapportage, zodat je weet wat er verandert moet worden om meer snelheid te winnen. Een ander belangrijk onderdeel is dat bezoekers je website ook kunnen vinden in de zoekmachine van Google en Bing. Je website moet dus zoekmachinevriendelijk zijn. Wij doorlopen alle pagina’s met een aantal tools en nemen dit op in de beoordeling.

Het spannendste gedeelte. De eindbeoordeling.

Alle punten die wij zijn tegengekomen werken wij uit tot een verslag wat wij aan je presenteren. In het verslag vermelden wij ook wat de kosten zijn, wanneer er wordt gekozen om een optimalisatie te laten verrichten. Dit zijn punten die je kan verwachten in het verslag:

  • Vriendelijk in gebruik

  • SEO check

  • Unieke content

  • Responsive webdesign

  • Snelheid van de website

  • URL structuur

Vul hier je gegevens in.
En ontvang een gratis check van ons Webcareteam.

* Verplicht veld

Wij doen een zeer grondige websitecheck.
Binnen 2 werkdagen ontvang je een beoordeling.