Vind hier je antwoord.

Alle vragen en antwoorden op een rijtje.

CMS.

Ssio Online maakt gebruik van het WordPress CMS (content management systeem / website beheer omgeving).

Jazeker! WordPress is op dit moment het meest populaire CMS systeem ter wereld. Dat is niet vreemd, aangezien het wordt ondersteund door een enorme community. Daarmee is het dan ook uitstekend geschikt voor ondernemingen met hele grootse ambities!

Heel veel zelfs! WordPress is veel meer dan alleen een blogplatform. Het CMS kan voor zowat alles worden gebruikt: van grote zakelijke sites tot nieuwswebsites. WordPress wordt nu door meer dan 34% van alle websites op internet gebruikt en vertoont geen tekenen van vertraging. Hoogstwaarschijnlijk zal er een dag zijn waarop 50% wordt gehaald.

Bekende Nederlandse en buitenlandse websites gemaakt in het WordPress CMS zijn:

  1. Radio 538
  2. NRCnext
  3. The voice of Holland
  4. Playstation
  5. Autoblog
  6. ANWB
  7. Zweden official
  8. Renault Group
  9. MTV news
  10. CNN
  11. The Sun
  12. D66
  13. The New York Times
  14. The White House
  15. Sony Music
  16. Voque
  17. Mercedes-Benz
  18. Techcrunch
  19. Byonce
  20. Usain Bolt
  21. The Rolling Stones
  22. Snoop Dogg
  23. Katy Perry
  24. Sylvester Stallone
  25. Walt Disney
  26. AMC
  27. Ripley’s Believe it or Not!
  28. Protest
  29. ETQ Amsterdam
  30. Riverdance

Nee, aangezien WordPress een open-source platform is, worden er geen licentie kosten berekend. En dat is natuurlijk fijn. Daarnaast betekent open source ook dat doorontwikkeling over het algemeen toegankelijker is en sneller kan worden gerealiseerd. Een groot voordeel dus!

Het WordPress content management systeem (CMS) is op veel websites onlosmakelijk verbonden met het woord ‘makkelijk’, maar is dat wel zo? In de praktijk blijkt het toch allemaal net iets anders te lopen. Het WordPress CMS is namelijk van zichzelf behoorlijk rommelig en onoverzichtelijk. Erg jammer, want daardoor weet niet iedereen vlekkeloos door het CMS te navigeren. Ondernemers zonder technische kennis of ondernemers die geen tijd hebben om zich er in de materie te verdiepen lopen vaak al snel vast.

Daarom hebben wij het WordPress CMS zo aangepast zodat je zonder moeite en zelfs intuïtief je website CMS kunt bedienen. Online ondernemen is vanaf nu een fluitje van een cent!

Lees hier meer over het Custom-designed WordPress CMS®

Als je de tijd en zin hebt om je te verdiepen in WordPress kan je een eind komen, maar vaak wordt het toch veel te makkelijk geschetst. Een goede, veilige, snelle, gebruiksvriendelijke & vooral effectieve website realiseren en onderhouden, betekent vaak meer dan een WordPress CMS met een gratis of gedownloade thema. Ons advies: ben je een hobbyist, heb je er tijd voor en zin om je er in te verdiepen, ga dan lekker zelf aan de slag.

Ben je een ondernemer en afhankelijk van je website? Bezoeken klanten jouw website? (ofwel inkomsten), leg het dan bij een specialist neer (bij voorkeur bij ons, wij zijn de experts die het namelijk graag voor je doen). Neem van ons aan, een professioneel, goed ingerichte, gebruiksvriendelijke en snelle website zal zichzelf heel snel terugverdienen!

Werkwijze.

Een website bestellen is bij ons een fluitje van een cent.
  1. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  2. Vul je voorkeuren, wensen en toelichting over het project in.
  3. Klik op verzenden en wij gaan aan de slag om je een aanbod te doen die je niet had willen missen.
Offerte ontvangen

Van kennismakingsgesprek tot het lanceren van jouw prachtige nieuwe website. Lees er meer over in onze stap-voor-stap werkwijze-tijdlijn.

De tijd die wij gemiddeld nodig hebben om een All-in business website te ontwikkelen varieert van drie tot vijf weken.

Domeinnaam.

Een top level domain of eigenlijk beter bekend als een TLD is het laatste gedeelte in een domeinnaam op het internet. Enkele TLD’s (top level domains) zijn oa: .NL – .COM – .EU – .NET – .ORG – .BE – .DE. Vaak heeft ieder onafhankelijk land zijn eigen TLD (top level domain). Waarom meerdere TLD’s? Veel bedrijven registeren hun domeinnaam met meerdere TLD’s(top level domain) zodat ze zeer goed bereikbaar zijn in meerdere landen en voor elk doel. Tegenwoordig zijn er meer dan 500+ TLD(top level domain) extensies, echter is de oudste top10 nog steeds de meest gebruikte TLD van tegenwoordig. Ook word er gesuggereerd dat Google hier de meeste waarde aan toekent en dat de nieuwe top level domains eigenlijk minder SEO waarde toegekend krijgen.

Wanneer je een domeinnaam laat registreren, zul je eerst natuurlijk een naam moeten verzinnen. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsnaam zijn, maar ook jouw eigen naam. Echter kun je niet alle tekens gebruiken bij het registreren van een .nl-domeinnaam. Hieronder leggen we de beperkingen van een .nl domein uit.

  • Toegestane tekens zijn alle letters en cijfers en het minteken.
  • Niet toegestaan zijn dus alle andere tekens, zoals & +, . * ! % _ e.d. Ook kun je geen trema’s en accenttekens in nl-domeinnamen gebruiken. Wel wordt momenteel internationaal geprobeerd om nieuwe afspraken voor ‘vreemde tekens’ te ontwikkelen.
  • Het minteken mag niet direct voor of achter een punt staan (dit geldt voor een subdomein)
  • Domeinnamen mogen niet in strijd zijn met geregistreerde merknamen
  • De domeinnaam moet minimaal twee en mag maximaal 63 tekens lang zijn
  • De domeinnaam moet minimaal een letter bevatten.

Daarnaast is er dus geen onderscheid tussen hoofd- en kleine letters. De regels kunnen voor een domeinnaam variëren per extensie. Voor deze landen-extensies hebben de landen het zelf voor het zeggen.