Loading...
Mollie betalingen

Jouw website met alle bekende betaalmethodes.
Voordelig, flexibel, snel & betrouwbaar!

Bij het maken van een webshop, krijgen wij steeds vaker de vraag, welke betaalprovider kan ik het beste gebruiken om online betalingen te accepteren?

Daar kunnen we, door vele, goede en minder goede ervaringen met diverse providers, een duidelijk antwoord op geven. Wat ons betreft is Mollie verreweg de beste betaalprovider. Het gebruiksgemak, alle betaalmogelijkheden, hun oneindige service en de voordelige tarieven bevestigen dit keer op keer.

Natuurlijk bieden wij onze klanten altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een andere provider, je eigen bank bijvoorbeeld. Toch zien we dat onze klanten snel weer terugkomen op onze aanbeveling. Op zich niet zo verwonderlijk, Mollie is inmiddels een begrip te noemen en wordt al in meer dan 55.000 Nederlandse webshops gebruikt. Je kunt met Mollie binnen no-time betaalmogelijkheden als iDEAL, creditcard en Bancontact inschakelen op jouw webshop. Bij je eigen bank is dit vaak een langzamer proces.

Nog een mooi voordeel, aan Mollie zitten geen inschrijf- of maandelijkse kosten verbonden. Je zal altijd wel per transactie een klein bedrag moeten betalen. Bij Mollie kost iDEAL € 0,29 per transactie. En om je gelijk een zoek en vergelijkingsactie te besparen, lager zal je het eigenlijk niet vinden.

ONS OORDEEL: SSIO-ONLINE GEEFT MOLLIE

Terug naar het begin.
Wat is Mollie?

Mollie is een Payment Service Provider, een bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw webshop transacties kan ontvangen. Dat jouw klanten hun aankoop kunnen betalen en dat jij dit geld later op je rekening ontvangt dus. Mollie is in Nederland een van de bekendste Payment Service Providers. Grote kans dat ook jij wel eens een online aankoop hebt afgerekend met Mollie.

Webshop betalingen
In een handomdraai

Met Mollie kun je allerlei soorten betaalmogelijkheden aanbieden in jouw webshop. Denk daarbij aan iDeal, PayPal en creditcard. Bij SSIO-Online implementeren we de Mollie koppelingssoftware standaard in je webshop, zo kan je er direct mee aan de slag. Mollie is erg populair onder webwinkeliers, mede doordat de software zo gebruiksvriendelijk is. Mollie als betaalprovider heeft vele voordelen. We hebben tot op heden nog maar weinig nadelen ontdekt.

Account aanmaken
Zonder kosten

Ander groot voordeel is dat Mollie geen inschrijf- of maandelijkse kosten heeft. Of je webshop nou één of duizenden producten bevat, je betaald alleen per gemaakte transactie. Een account aanmaken bij mollie is heel eenvoudig.

Wat heb je nodig?

Een geldig legitimatiebewijs
Een zakelijke bankrekening
Inschrijving Kamer van Koophandel

Wat is het verschil?
iDeal via Mollie en iDeal via de banken.

We hebben de grootste verschillen en voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, maar alleen transactiekosten per betaling. Mollie is hierdoor een stuk goedkoper. Ook bij hogere volumes kan Mollie qua prijs makkelijk concurreren met banken.

  • De aanmeldprocedure bij Mollie is veel sneller dan bij de meeste banken. Als je je bij Mollie aanmeldt kan je al binnen 1 dag transacties ontvangen.

  • Mollie biedt persoonlijker contact en een betere technische support dan de bank.

  • Veel mogelijkheden qua uitbetaling. Zo kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld 1, 2 of 4 keer per maand uitbetaald te worden, maar ook dagelijks. Hier rekenen ze geen extra kosten voor.

  • Betere statistieken, grafieken, omzetprognoses en transactie-overzicht (en zoekmogelijkheden).

  • iDEAL koppelen aan buitenlandse banken is mogelijk via Mollie.

  • Mollie betaalt uit in 1 transactieregel of batch. Je hoeft dus niet voor enkele transactie te betalen voor het ontvangen van geld op de zakelijke rekening. Bij banken is dit wel het geval (circa € 0,14 per transactie).

  • iDEAL via Mollie is betrouwbaarder dan iDEAL via een bank, want Mollie heeft een koppeling met meerdere banken. Bij een storing wordt automatisch overgeschakeld naar een andere acquiring bank.

Prijzen overzicht.
Per transactie.

Nu je van de belangrijkste voordelen op de hoogte bent, en misschien al zelfs een account hebt aangemaakt, blijft er nog één belangrijke vraag over.. Wat betaal je per transactie?

Klik op de button hieronder. We hebben alle transactiekosten voor je op een rijtje gezet.

Terugkerende betaling. Zo geregeld!
Bij een abonnement of lidmaatschap.

Je bent van plan om online abonnementen of lidmaatschappen te verkopen. Ook hier heeft Mollie een eenvoudige oplossing voor ontwikkeld. Met Recurring en eCurring manage je terugkerende betalingen zo efficiënt & overzichtelijk mogelijk. Maak het je klanten gemakkelijk door een automatische incasso in te stellen.

Geen zorgen, wij regelen bij de bouw van jouw webshop de technische kant en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Daarna kun je met één klik op de knop starten met automatisch terugkerende betalingen.

Meer weten over een webshop met Mollie?
Ons Webcare Team staat voor je klaar.