Mollie is dé online payment provider van Nederland.

Op een veilige manier betalingen ontvangen.

Ssio Online is partner van Mollie Pay

Dé online internetkassa.

Geen abonnementskosten of start-up fee.

Mollie is op dit moment de meest populaire en gebruikte payment provider in Nederland. Waar veel andere payment providers stil staan en verouderde software pakketten gebruiken is Mollie bijzonder vooruitstrevend. De strakke vormgeving zonder toeters en bellen maakt dit betaalsysteem ook voor webshophouders de beste partij.

Alle online betaalmethodes.

iDeal, Creditcard, PayPal, Klarna en nog veel meer.

iDeal betalingen en creditcard transacties worden door Mollie probleemloos en snel afgehandeld. Naast het online betaalverkeer in Nederland, ondersteunt Mollie ook Belgische Bancontact en Duitse Sofort betalingen. Als online ondernemer is Mollie een onmisbare schakel in het ontvangen en verwerken van diverse soorten transacties. Met meer dan 100.000 bedrijven mag deze betalingsprovider zich met recht de populairste internetkassa van Nederland noemen. En dat is niet voor niks natuurlijk!

Klaar om betalingen te ontvangen.

Wij verzorgen de integratie en connectie (API).

Als online ondernemer wil je het beste voor je klanten. Jouw uitstekende service houdt natuurlijk meer in dan alleen een gebruiksvriendelijke webshop. De klant wil ook snel, veilig en op diverse manieren kunnen betalen voor jouw diensten of producten. Daarnaast wil je zelf uiteraard ook kunnen profiteren van een probleemloze afhandeling van het online betalingsverkeer. betalingsprovider Mollie biedt je deze voordelen.

Maximaal beveiligd.

PCI-DSS, ISO 9001, DNB en ISO 27001.

Veiligheid is natuurlijk van groot belang als het gaat om online betalingen. Dit voorziet zowel de klant als jezelf van de nodige zekerheden. Mollie heeft de goedkeuring van de Nederlandse Bank. Naast de garantie die ze geeft op veilige transacties, zijn ze ook in PCI en DSS gecertificeerd. Deze beveiligingsstandaard garandeert een vertrouwde behandeling van betalingsgegevens. Dit geldt niet alleen voor het verwerken van de betreffende data, maar ook voor de opslag daarvan. Daardoor wordt fraude en misbruik bij online betalingen voorkomen.

Gratis account aanmaken.

Betaal alleen voor een geslaagde transactie!

Het aanmaken van een account bij Mollie is heel eenvoudig. Je betaalt enkel de €0,29 (excl. BTW) per transactie. Lukt het je niet om je Mollie account te koppelen of heb je andere vragen over Mollie of de koppeling? We helpen je graag! Neem contact met ons op.