Een perfecte tekst krijgt aandacht.

SEO-teksten laten schrijven met de focus op meer klanten.

Maak nieuwsgierig, overtuig en
verbeter jouw vindbaarheid.

Copywriter Anne maakt jouw webpagina’s vindbaar, doelgericht, eenvoudig en consistent.

Niet iedereen vindt teksten schrijven makkelijk. Hoe krijg je kort en krachtig op papier wat je wilt zeggen? Hoe zorg je dat jouw lezer geboeid blijft lezen? Dat hij of zij je boodschap snapt? En hoe krijg je je lezer zover om een aankoop te doen of informatie bij je op te vragen?

En dan nog die Nederlandse taal… die is niet altijd zo eenvoudig. Taalfouten storen bij het lezen en kosten je bedrijf zelfs geld. Want wie neemt je nog serieus als je schrijffouten meer opvallen dan de inhoud van je tekst? Bereik je je doelgroep dan eigenlijk wel? En begrijpt de lezer je boodschap dan nog?

Schrijven, redigeren en vertalen.

Je zakelijke teksten zijn je visitekaartje.

Websites, brochures, nieuwsbrieven, (e-)mailings, persberichten of offertes; je bedrijf laat zich via allerlei kanalen zien. En al die commerciële uitingen en zakelijke teksten moeten er tiptop uitzien! Je doel is immers om de aandacht van je lezer te trekken, die vast te houden en aan te zetten tot actie. Schrijf je zakelijke teksten daarom samen Met Anne, of laat ze corrigeren of redigeren. Jij bepaalt je doel en ik maak het compleet.

Prettig leesbare SEO-teksten.

SEO teksten schrijven.

Heb je nieuwe teksten nodig voor je website? Wil je je huidige website verbeteren om te zorgen dat je hoger scoort in Google of in andere zoekmachines? Als SEO-tekstschrijver help ik je zoeken naar de juiste zoekwoorden en verwerk ik deze op een natuurlijke en prettige manier in je tekst. Uiteraard met als doel om jouw website beter vindbaar te maken, maar ook om te zorgen dat je lezers je boodschap begrijpen en worden aangespoord om zaken met jou te doen. Want uiteindelijk blijft dat het uitgangspunt.

Productbeschrijvingen voor webshops.

Voor meer conversie.

Als je een webshop hebt, weet je hoe belangrijk het is dat je producten zijn voorzien van een goede beschrijving. Zowel om potentiële kopers te informeren en aan te sporen het product aan te schaffen, als voor de vindbaarheid in Google.

Productbeschrijvingen moeten dus zowel prettig leesbaar en informatief zijn, als wervend en doeltreffend. Ik heb inmiddels meer dan duizend van dit soort beschrijvingen voor uiteenlopende producten gemaakt en kan ook jou hiermee van dienst zijn.

Een goede vertaler is een schrijver.

Traduire des textes SEO écrits personnalisés.

Goede vertalers doen natuurlijk meer dan letterlijk woorden vertalen. Een goede vertaler brengt vooral een boodschap en liefst ook het gevoel achter die boodschap feilloos over.

Een goede vertaler is dan ook bovenal een schrijver. Een schrijver die zorgt dat de tekst in de doeltaal lekker loopt, prettig leest en perfect is afgestemd op de doelgroep. Als tekstschrijver met veel vertaalervaring vertaal ik jouw Engelstalige boodschap vlot naar een vloeiende Nederlandstalige tekst.

Websiteteksten die scoren.

Basistarieven schrijven, redigeren en vertalen.

Een prachtig webdesign is een goed begin. Combineer dit met krachtige websiteteksten en je nieuwe website is niet meer te stoppen. Anne maakt het verschil tussen wegklikken of juist doorklikken.

Omdat iedere opdracht qua omvang en complexiteit anders is, maak ik vooraf graag een passende offerte voor het schrijven, redigeren of vertalen van je tekst. Als basis hanteer ik een tarief van 84 euro per uur. Voor grote projecten of regelmatig terugkerende opdrachten is een projectprijs mogelijk.

Wij zijn heel gelukkig met Anne. Zij heeft de teksten voor onze website netjes en snel gemaakt en is bovendien punctueel en geduldig. Dat is erg prettig samenwerken.
Anne staat zeker in mijn adresboekje als het aankomt op communicatie! Ze weet in korte tijd een sterk technische tekst om te zetten in een voor iedereen goed te begrijpen boodschap.
Creatief, perfectionistisch en betrouwbaar. Anne levert teksten die makkelijk lezen en die inhoudelijk helemaal kloppen. Een zeer prettige samenwerking!