Het begint allemaal bij een concept.

Van eerste kennismakingsgesprek tot online succes.

Kenningsmakingsgespek

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom vinden we het fijn om kennis met je te maken in een persoonlijk gesprek. Dat mag telefonisch, een (coronaproof) videogesprek, bij jou in het bedrijf of bij ons op kantoor.

In dit kennismakingsgesprek luisteren wij goed naar je wensen en kunnen we samen brainstormen over de mogelijkheden.

Handige online vragenlijst

Na ons kennismakingsgesprek sturen wij je een uitnodiging om onze ‘Nieuwe website vragenlijst’ in te vullen.

Stap-voor-stap stellen we belangrijke vragen als, wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met een website? Welke uitstraling moet je website hebben? Vragen waar altijd goed over moet worden nagedacht voordat we met de ontwikkeling van je nieuwe website beginnen.

Prijsopgave en akkoord

Nadat we al je wensen in kaart hebben gebracht vertalen we deze in een heldere prijsopgave. Zodra we jouw akkoord en betaling hebben ontvangen starten we direct met de ontwerpfase. Onze designers zijn er klaar voor om een oersterke website te ontwikkelen die perfect bij jouw onderneming past.

Domeinnaam en hosting

We registreren je gekozen domeinnaam en activeren het gekozen Premium hostingpakket.

Ontwerpfase

Voordat we de nieuwe website gaan ontwikkelen, ontwikkelen we interactieve wireframes.

Deze wireframes worden een “platte” versie van de belangrijkste pagina’s op de website. In deze fase wordt al het denkwerk gedaan. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan.

Wij ontwikkelen de wireframes in Adobe XD.

Presentatie ontwerp

De wireframes worden aan jou gepresenteerd zodat we samen eventuele wijzigingen kunnen vaststellen en dienen als input voor het uiteindelijke design.

Invulling en aanpassing

Toevoegen van afbeeldingen en teksten. Wil je voor je website teksten laten schrijven? Onze copywriter zorgt voor unieke, lekker leesbare content op je website. Teksten waarmee je je onderscheidt van andere bedrijven en die zorgen voor een betere zichtbaarheid op het internet. Betere zichtbaarheid betekent namelijk meer kans om gevonden te worden in zoekmachines en leidt daardoor tot meer bezoekers op je site. Met pakkende content zorgen we er vervolgens voor dat die bezoekers ook blijven. Wil jij dat jouw website wordt voorzien van een goed doordachte pagina-structuur waarbij jouw bezoekers in het menu precies weten waar ze op moeten klikken?

Niet op deze knop klikken

Ontwikkelingsfase

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp dan gaan we je website bouwen.

Correctieronde

Samen nemen we jouw nieuwe website door en voeren we de laatste correcties door.

Optimalisatie

We gaan je website optimaliseren.

Marketing

We melden je website aan bij Google en Bing.

Live!

Is alles naar wens dan zetten we na goedkeuring de website live. Klaar voor online succes!

Introductievideo

We maken een persoonlijke introductievideo van jouw website. We laten zien hoe je inlogt op het CMS (website beheer omgeving), nemen we je mee naar de pagina’s en laten we zien hoe je een aanpassing maakt. Na het bekijken van de video kan je gelijk aan de slag met je website!

Ongekende, échte support

Bij ons aan de telefoon geen keuzemenu, geen robot, of lange wachttijden, maar juist een goed gehumeurde expert die er op gebrand is jou te helpen. Heb je een vraag of kom je er even niet uit met je website? Waar je ons ook voor nodig hebt. Wij denken met je mee en helpen je snel weer op weg. We zullen een goed team zijn!