Alles wat je nodig hebt in één compleet pakket.

Omdat je niks aan het toeval wilt overlaten.

SNELLER
1 %
UPTIME
1 %
STABIEL
1 %
DUURZAAM
1 %
Plezier
1 %
SNELLER
1 %
UPTIME
1 %
STABIEL
1 %
DUURZAAM
1 %
Veilig
1 %
Plezier
1 %

Zorgeloos online ondernemen.

Alles wat je nodig hebt met rotsvaste zekerheden.

Zorgeloos Online is een alles-in-een-pakket met jouw succes in gedachten en vormt de basis van je online aanwezigheid. Razendsnelle webhosting, .nl domeinnaam, zakelijke e-mail, top-notch beveiliging, altijd up-to-date service, websitemonitoring en een superieure helpdesk die graag je verwachtingen overtreft. Wij zorgen dat je nooit achterblijft in de online wereld!

Superieure supportdesk.

Ongekende, échte support.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Eén plek waar je terecht kunt voor écht alles. Bijvoorbeeld voor technische hulp bij je website, ondersteuning bij e-mail of het plaatsen van een nieuwe aanbieding. Waar je ons ook voor nodig hebt, onze goed gehumeurde experts staan steevast voor je klaar en zijn er op gebrand je verwachtingen te overtreffen.

Top-notch websitebeveiliging.

360° beveiligingspakket met anti-hack-garantie.

Stel je voor dat jouw website niet meer te bezoeken is omdat je website is aangevallen of gehackt door cybercriminelen. Dit is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Tegenwoordig is professionele beveiliging een must. Met ons 360° beveiligingspakket beschermen wij jouw website actief tegen schadelijke code. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van SSL-encryptie, een firewall en een Ai anti-bot-systeem dat direct beveiligingsrisico's blokkeert. En mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan lossen wij het zonder extra kosten voor je op.

24/7 website monitoring.

Omdat je altijd bereikbaar wilt zijn voor je bezoekers.

De bereikbaarheid en beschikbaarheid van jouw website is belangrijk. Je wilt tenslotte voorkomen dat klanten je website bezoeken en een foutmelding in beeld krijgen. Stel je eens voor dat je dit pas na dagen opmerkt. Waarschijnlijk ben je dan al meerdere klanten of opdrachten misgelopen en daarmee vele euro's. Met onze monitoring service controleren wij iedere minuut de verbinding met jouw website. Krijgen wij van je website geen signaal terug, dan springen onze experts dezelfde minuut er nog bovenop.

Altijd up-to-date service.

Wij doen het voor je. Je hebt tenslotte al genoeg te doen.

Zonder onderhoud raakt alles in verval. Je huis, je auto, je relatie.. En ook je website! Wij begrijpen dat je als ondernemer al druk genoeg bent en niet je kostbare tijd wilt gebruiken aan het onderhouden van je website. Daarom nemen wij het technisch onderhoud volledig uit handen. Alle updates worden zorgvuldig door ons uitgevoerd en gestest. Daarnaast houden we je website schoon van onnodig opgespaarde data. Zo blijft hij lekker snel.

Werkzaamheden uitbesteden.

Voordelig werkzaamheden uitbesteden aan onze experts.

Even snel een nieuwe (landings-)pagina laten aanmaken? Een stuk tekst, afbeelding of aanbieding laten plaatsen? Soms is het gewoon makkelijker om dat door ons te laten doen dan zelf helemaal uitzoeken hoe je ook alweer moest inloggen en aanpassen. Daarom kunnen we relatief voordelig deze aanpassingen voor je doorvoeren. Ander groot voordeel is dat je een jaar garantie krijgt op elke opdracht die door ons is uitgevoerd.

Razendsnelle hosting

50% sneller dan normale hosting.

Met onze unieke en ultrasnelle PHP script zorgen wij dat jouw websitepagina's razendsnel geladen worden. Daarnaast geven wij jouw website een flinke snelheidsboost met NGINX Direct Delivery en Supercaching. Hierdoor worden je afbeeldingen razendsnel uit het geheugen van de server geladen. Eén ding is zeker, jouw website zal al je concurrenten voorbij vliegen!

.nl domeinnaam.

Het startpunt van jouw internetsucces.

Het begint allemaal met een domeinnaam. Heb je een mooie naan bedacht voor je nieuwe website, webshop of misschien wel voor je eigen bedrijf. Bekijk dan of jouw domeinnaam beschikbaar is en claim hiermee jouw unieke plek op het internet. Heb je al een domeinnaam geregistreerd, dan verhuizen wij gratis je domeinnaam naar ons toe.

Zakelijk e-mailpakket.

Geeft je bedrijf een professionele uitstraling.

Een e-mail versturen vanuit je eigen domeinnaam komt professioneler over dan werken met gratis e-mail. Maak e-mailadressen aan, stuur je e-mailberichten door aan een ander adres, beantwoord je e-mail automatisch en lees je e-mail online, op je computer of mobiele telefoon. Wij houden jouw e-mail snel en veilig met onze moderne technieken, spamfilters en virusscanners.

Eigen beheeromgeving.

Altijd zelf de digitale sleutels in handen.

Het beheren van je hosting doe je eenvoudig vanuit je eigen dashboard. Bijvoorbeeld een nieuw e-mailaccount aanmaken, je e-mail instellingen bewerken, berichten doorverwijzen, website statistieken bekijken of een back-up terugzetten. Het kan allemaal. You're in control!

Soms is het fijn als wij op je scherm mee kunnen kijken. Met een unieke code loggen wij in op je computer en kijken we samen naar het probleem. Wij lossen het voor je op en leggen uit wat we doen.

1 op 1 websitehulp zonder dat gelijk de meter begint te lopen. Waar vind je het nog? Nou, bij ons! Iedere maand ontvang je 15 of 30 minuten hulp van een expert. Ook ideaal i.c.m. hulp op afstand.

Even snel een nieuw e-mail adres laten aanmaken, een prijs wijzigen of een nieuwe afbeelding plaatsen? Soms is het gewoon makkelijk om het door ons te laten doen. Dat is pas teamwork!

Geen technische kennis, tijd of zin om met je website aan de slag te gaan? Dan doen wij het voor je. Met onze pre-paid ‘Wij doen het voor je strippenkaart’ besteed je iedere opdracht aan ons uit.

Van websitebeveiliging tot de nieuwste update. Wij houden je website lekker snel, schoon en vooral veilig. Iedere maand ontvang je van ons een overzicht van uitgevoerde werkzaamheden.

Persoonlijk, enthousiast, meedenkend, kennis van zaken, vooruitstrevende hardware en altijd up-to-date software zorgen ervoor dat klanten ons met een dikke 9 beoordelen. Daar zijn we trots op!

5 GB
OPSLAG

Zorgeloos online

Alles-in-1 Essential

Ideaal voor beginners

69,-

Zorgeloos online is een maandelijks abonnement | Prijzen zijn exclusief btw